Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Sl1 Bg

DRukwerk in de regio Groningen? neem contact op met m2 idee.

Grafisch vormgeven zit in ons bloed

M2 Idee heeft de kennis, creativiteit en hulpmiddelen om wat u naar uw doelgroep wilt communiceren grafisch vorm te geven. U weet exact wat u in uw flyer, folder of brochure wilt zeggen. M2 Idee luistert naar u, creëert een beeld en vertaalt dat in originele ideeën voor de lay-out van uw drukwerk waardoor de boodschap voor uw doelgroep gaat leven. Dat doen we al vele jaren met veel enthousiasme en plezier.

Budgetvriendelijk drukwerk

Drukwerk hoeft niet duur te zijn. Voor een aantrekkelijk tarief vertaalt onze afdeling grafische vormgeving wat u naar uw doelgroep wilt communiceren naar professioneel ogend drukwerk. Wij geven van te voren een prijsopgave zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De kracht van eenvoud

Onze slogan is "Keep it Simple". Veel Noordelijke ondernemers spreekt deze manier van werken aan. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal op het gebied van drukwerk doen? Breng dan eens een bezoekje aan onze website en bekijk een aantal communicatie-uitingen die wij voor ondernemers in Friesland, Groningen en Drenthe hebben mogen uitvoeren. 

Meer informatie

Heeft u vragen over wat M2 Idee u aan drukwerk te bieden heeft of wilt u een offerte? Bel dan 0599-707042. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij reageren binnen 24 uur.

Bezoekers die op drukwerk Groningen zochten, bekeken ook: Drukwerk - Websites - Google SEO - Marketing - Portfolio 

M2 Idee is voornamelijk actief in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign