Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Portfolio

E083ac4df288f0b9f03ec1adbe79e026 M    
  Voorbeelden

atlas beveiliging portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Atlas Beveiliging is een particulier beveiligingsbureau gevestigd in Hilversum en Emmen. Het bedrijf wordt landelijk ingezet voor het beveiligen van diverse objecten, zoals een winkel, een winkelcentra en een overheidsinstelling. Atlas Beveiliging is erkend door het ministerie van Justitie en staat bekend om zijn hondenbewaking.

M2 Idee heeft het logo voor Atlas Beveiliging ontworpen. Daarnaast hebben wij alle media-uitingen, zoals de website, de folder, de autobelettering, de visitekaartjes, het briefpapier en de enveloppen mogen verzorgen. Atlas Beveiliging is een nonensens bedrijf en dat is in de huisstijl terug te zien.

9af1826b772c4d0c3b40cc25c52f7637 M    
  Voorbeelden

horeca, beurzen en evenementen
portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

M2 Idee verzorgt voor diverse horecagelegenheden huis-aan-huis-reclame. Hierbij kunt u denken aan menukaarten en (speciale) aanbiedingen. Of u nu eigenaar bent van een pizzeria, steakhouse, grillroom, restaurant of cafetaria, wij zijn u graag van dienst bij het tot stand komen van uw menukaart en / of aanbieding(en).

M2 Idee is bedreven in het maken van een drieluik menukaarten. Een drieluik menukaart is handig uit te vouwen en gemakkelijk op te bergen. Gaat u voorkeur uit naar bijvoorbeeld een menukaart van A4-formaat? Geen probleem! Ook die maken wij voor u!

Naast het verzorgen van reclamemateriaal voor horecagelegenheden, bent u bij M2 Idee ook voor promotiemateriaal voor op beurzen en andere evenementen aan het juiste adres. Van vakantiebeurs tot muziekevenement, wij regelen het zoals u het wenst! En wanneer u het wenst! Bij M2 Idee kennen we geen 9-tot-5-mentaliteit.

4c704b823894e663c696fb5ee0a8793f M    
  Voorbeelden

De stofzuigerspecialist portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

De Stofzuiger Specialist is een stofzuigerspeciaalzaak aan de Westerhaven in Groningen. Daarnaast hebben ze een webwinkel, die landelijke bekendheid geniet.

M2 Idee denkt mee over de indeling van zowel de winkel als de webwinkel. Tevens hebben wij het logo ontworpen en verzorgen wij het drukwerk, zoals het briefpapier, enveloppen, folders en flyers, voor De Stofzuiger Specialist.

Samen met de opdrachtgever hebben wij over het imago en de indeling van de winkel in Groningen nagedacht. De winkel heeft een professionele uitstraling gekregen. Alle stofzuigers staan overzichtelijk in de winkel opgesteld.

52847945d34c24d045f4f6bfeae5a17d M    
  Voorbeelden

STYLE HAIR PROFESSIONALS portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Style Hair Professionals is een groot kapsalonketen in Nederland. Met ruim 31 kapsalons in het noorden beheert Style Hair Professionals een groot deel van de kappersmarkt.

De directie van Style Hair Professionals heeft M2 Idee benaderd om de vormgeving van alle media-uitingen van Style Hair Professionals, zoals posters, cadeaubonnen, advertenties en uithangborden, onder de loep te nemen. Alle media-uitingen van het kapsalonketen moesten een herkenbare en frisse uitstraling krijgen. Een uitstraling die past bij de huisstijl van Style Hair Professionals.

Pagina 2 van 2

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign